loading
Contacts
# Direct Hulp Bij...
Computer Hulp

Ondersteuning (Her-) Installatie Reparatie & Computer-APK

Problemen Met Uw Computer?


Wij lossen het voor u op

Computer Hulp Aan Huis

U zit rustig achter uw computer en plotseling: een zwart scherm of het geluid werkt niet meer. Of het lukt niet om bepaalde programma’s te installeren. Uw computer is kapot en u krijgt hem zelf niet meer aan de praat. Computerproblemen, wat nu? SluisICT komt bij u thuis voor computer en laptop reparatie.

Windows 10/11 (her)installatie en updates

Veel computers en laptops gebruiken nog oudere versies van Windows. Als je nog steeds Windows 7 gebruikt, ben je bijvoorbeeld niet meer beveiligd tijdens internetbankieren. Wij adviseren altijd om over te stappen naar Windows 10 of 11. De nieuwste versie van Windows 11 is altijd voorzien van de juiste beveiliging en ondersteuning voor al je apparaten. Heb je nog geen Windows 11 en wil je graag overstappen? SluisICT kan je hier direct bij helpen. 

Computer reparatie

Ben je op zoek naar computerreparatie in de Achterhoek? Loopt je computer regelmatig vast, is deze langzaam of start je pc niet meer op? Allemaal bekende problemen die vaak eenvoudig zijn op te lossen met de computer reparatie van SluisICT. Wij weten hoe vervelend het is als je computer problemen hebt en helpen je zo snel mogelijk verder.

Welke computer reparatie voeren wij uit?

Wij kunnen al je computerproblemen verhelpen. Hieronder staat een overzicht van de meest voorkomende computer reparaties. Ook wanneer jouw probleem er niet bij staat kun je gerust contact met ons opnemen. Een computer reparatie is vaak veel goedkoper dan het aanschaffen van een nieuw exemplaar.

 • Defecte of niet goed functionerende hardware (denk hierbij aan de videokaart of het geheugen)
 • Juist installeren van updates
 • Drivers opnieuw installeren
 • Verwijderen van virussen
 • Vervangen van de voeding
 • Gecrashte computer weer werkend maken
 • (Her)installatie Windows 10/11
 • Ook voor laptop reparatie kun je bij ons terecht

Werkt je computer niet meer optimaal of start deze helemaal niet meer op? Maak dan direct een afspraak met SluisICT, voordat je een nieuwe computer gaat aanschaffen. We zijn bereikbaar op ons telefoonnummer, maar je kunt ook ons contactformulier invullen. Wij analyseren je computerproblemen en stellen samen met jou de prijs op voor de reparatie. Zo weet je van te voren altijd hoe duur de computer reparatie bij SluisICT gaat uitvallen. Wel zo eerlijk!

Computer upgrades

Overigens repareren wij niet alleen computers, wij kunnen deze ook voor je upgraden. Denk hierbij aan een Windows 10/11 installatie, snellere videokaart of SSD geheugen. Voor zowel upgrades als reparaties is SluisICT de juiste keuze voor je computer reparatie!

Computer APK

Heb je last van een trage computer of werkt je systeem niet meer optimaal? Dan hoeft dit niet direct te betekenen dat je een computer reparatie nodig hebt. Met onze uitgebreide computer APK kunnen we je computer op essentiële punten controleren en weer vrij van problemen laten lopen. En dat voor slechts €40.

Wat bieden wij aan bij Computer APK?
Wanneer je meldingen krijgt van ongewenste of onbekende programma’s, reclame software of pop-ups, is de kans groot dat je schadelijke software op je systeem hebt staan. De meeste computers zijn tegenwoordig goed bestand tegen virussen, maar ongewenste software wordt vaak extra geïnstalleerd wanneer je bijvoorbeeld een programma hebt gedownload. Door regelmatig een computer APK bij ons te laten uitvoeren heb je altijd een schoon en snel systeem. De onderstaande werkzaamheden voeren wij uit tijdens de computer APK:
 • Stofvrij maken van je computersysteem, door het reinigen van o.a. de ventilatie
 • Uitvoeren van updates (bijv. Windows 10/11)
 • Controle van antivirussoftware
 • Verwijderen van malware, spyware en virussen
 • Het verwijderen van onbekende en eventueel schadelijke software
 • Volledige opschoning van je systeem 

Afspraak maken

Wil je graag een afspraak maken voor computeronderhoud bij SluisICT? Wij staan klaar om je snel en vakkundig te helpen met het oplossen van computerproblemen.

Maak eenvoudig een afspraak en wij komen bij je langs om het nodige onderhoud aan je pc uit te voeren. We voeren belangrijke computerchecks uit en zorgen ervoor dat je weer probleemloos verder kunt werken.

Heb je vragen of wil je meteen een afspraak maken? Neem contact met ons op via telefoonnummer 085-0607184 op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur, en op zaterdag tussen 09:00 uur en 13:00 uur. Je kunt ook direct een afspraak aanvragen via ons online aanvraagformulier.

Direct een afspraak maken

  Kunnen wij u ergens anders mee helpen?