loading
Contacts

Computerhulp aan huis

Vakkundige pc hulp aan huis, of op afstand
computer hulp1

Computer start niet op

Jouw laptop of computer loopt vast: wat kun je daar aan doen? Wachten is vaak de eerste keuze, totdat er na een kwartier echt niets lijkt te gebeuren. Verandert er niets op het scherm en kun je met de muis of het toetsenbord niets meer doen? Dan is jouw PC of Mac vastgelopen.

Loopt jouw laptop steeds vast of blijft de computer hangen en kun je daar niets meer mee doen? Neem dan snel contact met ons op via 085-0607184. We brengen samen de problemen in kaart en plannen de afspraak direct voor je in. SluisICT komt vervolgens bij je langs om het probleem op te lossen.

PC loopt vast: trek de stekker er niet uit

Loopt jouw PC regelmatig vast of is de computer nu een keer echt blijven hangen? Het is belangrijk om de stekker er niet zomaar uit te trekken. Dat schakelt de computer wel uit, maar dat kan leiden tot het verlies of de onherstelbare beschadiging van belangrijke gegevens.

Zowel Windows als een Apple loopt vast en het is belangrijk om hier heel voorzichtig mee te zijn. Wij gaan na wat er aan de hand is. Blijkt het om een programma of toepassing te gaan, worden de ventilatoren te heet of is er iets anders aan de hand? SluisICT stelt vast waardoor de computer of laptop vastloopt. En we lossen het perfect voor je op, waardoor je de computer weer snel en veilig kunt gebruiken.

Laptop blijft hangen: wat is er aan de hand?

We gaan graag voor je na hoe het komt dat jouw laptop of computer blijft hangen. Is de harde schijf misschien te vol, ligt het aan bepaalde programma’s of aan de manier waarop je de computer of laptop gebruikt? Er zijn allerlei redenen mogelijk, waar we graag voor je naar op zoek gaan.

We slagen er in de meeste gevallen in om het probleem met jouw computer tijdens het eerste bezoek al op te lossen. 

Afspraak maken

Loopt jouw computer of laptop vast en wil je dat meteen laten oplossen en in de toekomst voorkomen? Stel ons je vragen of neem contact op om meteen een afspraak te maken.

Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 09:00 uur en 13:00 uur op het telefoonnummer 085-0607184 of vraag direct een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Direct een afspraak maken

    Kunnen wij u ergens anders mee helpen?