loading

Computerhulp aan huis

Vakkundige pc hulp aan huis, of op afstand
image-1-1

Computer Sneller Maken

Jouw computer sneller maken, bijvoorbeeld tijdens het opstarten? Computers worden na verloop van tijd steeds trager. Dat komt door allerlei gegevens en bestanden die de computer ongemerkt verzamelt, maar die je helemaal niet nodig hebt. Specialisten spreken van crap- of bloatware, dat regelmatig verwijderd moet worden. Het gaat om software waar je niet om hebt gevraagd, maar die wel wordt geïnstalleerd en op de computer blijft staan.

Daarnaast verzamelt iedere computer gegevens en bestanden die soms heel handig zijn voor programma’s die je eenmalig gebruikt. Werk je er daarna nooit meer mee? De computer is een sloddervos die de gegevens of bestanden dan niet opruimt. Dat gaat een tijdje goed, maar uiteindelijk wordt de PC of laptop er een stuk trager van. Wij kunnen jouw laptop of computer sneller maken door deze onderdelen weer netjes op te schonen.

Computer of laptop traag? Wat is er aan de hand?

Is jouw computer of laptop traag en ben je benieuwd wat er aan de hand is? Zowel bij Windows- als bij Apple computers kunnen we snel vaststellen waar het om gaat. We brengen in kaart welke bestanden er zijn verzameld en hoe de harde schijf vol is geraakt. Wij laten zien welke programma’s er nog op de computer staan die je niet meer gebruikt. Belangrijk om te verwijderen, zodat je geen last meer hebt van een trage computer.

Wij kunnen jouw computer of laptop versnellen, door die netjes op te ruimen. We scheppen orde in de chaos, waardoor jouw PC weer veel sneller de juiste bestanden en programma’s kan vinden. SluisICT lost dat soort problemen wel op! 

Trage computer versnellen

Jouw trage computer versnellen en benieuwd hoe we daarmee aan de slag gaan? We brengen in kaart welke gegevens er zijn opgestapeld en hoe jouw PC of laptop daar langzaam van is geworden. Vervolgens pakken we dit voor je aan. Als je dat prettig vindt delen wij ook meteen een paar handige tips met je, zodat je voortaan zelf de computer regelmatig kunt schoonmaken en opruimen

Afspraak maken

Wil je jouw computer sneller maken? SluisICT met meer dan 10 jaar ervaring weet dus als geen ander hoe wij daar perfect bij kunnen helpen.

Heb je specifieke vragen of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 09:00 uur en 13:00 uur op het telefoonnummer 085-0607184 of vraag direct een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Direct een afspraak maken

    Kunnen wij u ergens anders mee helpen?