loading
Contacts
Hulp op afstand

DIRECT HULP BIJ COMPUTER PROBLEMEN

Wij kunnen het merendeel van de problemen snel en voordelig van afstand voor u oplossen door verbinding te maken met uw computer. 
 
Wij hebben geen verplicht lidmaatschap, u wordt gewoon direct geholpen. 

Computerhulp op afstand

Sommige computerproblemen kunnen op afstand worden opgelost. SluisICT hoeft dan niet bij u thuis langs te komen, maar lossen uw probleem op afstand voor u op. Dit doen wij door via een internetverbinding uw computer of laptop over te nemen. Uiteraard gebeurt dit alleen met uw toestemming.

Hulp op afstand

Bij ‘Hulp op afstand’ loggen wij op afstand in op uw computer. Dit doen wij pas nadat u hier toestemming voor heeft gegeven. Hiervoor gebruiken we het programma ‘Quick Assist’. Dit programma is standaard al aanwezig bij Windows 10 en 11.

Klik éénmaal met de linkermuisknop op de ‘Start knop‘ ();
– Druk op uw toetsenbord éénmaal op de letter ‘Q‘;
– Onder het kopje ‘Beste overeenkomst’ klikt u op ‘Openen‘;
– Vul de code in onder het kopje ‘Code van assistent‘. U ontvangt deze van onze medewerker;
– Klik op ‘Scherm delen‘;
– Klaar, onze medewerker gaat voor u aan de slag. U kunt meekijken op uw scherm als u dat wil.

Tijdens de afspraak kunt u gewoon meekijken en ziet u precies wat wij doen. Wanneer wij de problemen verholpen hebben, loggen wij weer uit en hebben wij geen toegang meer tot uw PC.

Hulp op afstand: Hoe werkt het?
arrow-img
01
Afspraak maken

Nadat je een telefonisch of online een afspraak heb gemaakt, start je het programma Quick Assist op je besturingssysteem Windows.

arrow-img
02
Open het programma

Je kunt het programma direct starten. Installatie is niet nodig. Je krijgt een scherm te zien met twee belangrijke waarden:

03
Verbinding maken

Wij kunnen met behulp van deze waarden eenmalig inloggen op je computer. Zodra wij de gewenste handeling hebben uitgevoerd, verbreken wij de verbinding en kun je het programma afsluiten. Wij hebben dan geen toegang meer tot je computer.

Direct een afspraak maken

    Kunnen wij u ergens anders mee helpen?