loading
Contacts

Computerhulp aan huis

Vakkundige pc hulp aan huis, of op afstand
image-1-1
Computer installatie

Gefeliciteerd met je nieuwe computer! Lukt de computer-installatie niet of laat je dat liever over aan SluisICT? Wij kunnen jouw nieuwe laptop of computer installeren. Met alle software die je nodig hebt, op de juiste manier en in de juiste volgorde. Gewoon bij je thuis: snel, betrouwbaar en vakkundig!
Nieuwe computer installeren: Dit doen we voor je

Een nieuwe computer installeren aan huis en benieuwd hoe we je daarmee helpen? We zetten drie mogelijkheden op een rij:

 • Computer aansluiten

  Voordat we werken aan de computer-installatie zullen we de computer aansluiten. Wij steken de kabeltjes in de juiste aansluitingen en leggen je uit waar ieder snoer voor dient. Een belangrijke basis, voordat je aan de slag kunt.

 • Software en besturingssysteem installeren

  We zullen jouw laptop of computer installeren. We installeren Windows of Mac OS, net als Microsoft Office en alle andere software die je wilt gebruiken.

 • (Nieuwe) hardware installeren (printer, etc.)

  Tijdens de computer-installatie sluiten we (nieuwe) hardware aan en installeren we de software daarvoor. Je kunt denken aan de printer, een toetsenbord en bijvoorbeeld de muis. Uiteraard stellen we ook jouw voorkeuren graag voor je in.

Afspraak maken

De computer-installatie laten uitvoeren door SluisICT? Stel ons je vragen of neem contact op om meteen een afspraak te maken.

Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 09:00 uur en 13:00 uur op het telefoonnummer 085-0607184 of vraag direct een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Direct een afspraak maken

  Kunnen wij u ergens anders mee helpen?