loading
Contacts
Afspraak Maken

DIRECT HULP BIJ COMPUTER PROBLEMEN

Eenvoudig een afspraak maken voor een monteur aan huis

Monteur aan huis

Heeft u een probleem met uw pc, laptop, internet of tv en gaat uw voorkeur uit naar een monteur die bij u thuis langskomt? Dan is SluisICT service iets voor u!

Heeft u problemen met uw pc, laptop, internet of tv en wilt u graag een monteur bij u thuis ontvangen? Maak gebruik van de handige SluisICT-service! Onze professionele monteurs onderzoeken het probleem en lossen kleine computer- of laptopreparaties, evenals internet- of tv-problemen, direct bij u thuis op zonder extra kosten. Als het probleem echter een grotere reparatie of onderhoud vereist, zullen we altijd de eventuele extra kosten met u bespreken voordat we verdergaan.

Hoe kunt u een afspraak maken voor een monteur aan huis?

Het is mogelijk om binnen 2 werkdagen een monteur bij u thuis te hebben. Neem contact met ons op om een afspraak te maken, of maak direct online een afspraak door op de onderstaande knop “Bestel monteur aan huis” te klikken.

Liever geholpen via hulp op afstand?

Veel problemen kunnen we oplossen met onze Hulp op afstand software. Met uw toestemming kunnen we via deze software eenmalig uw computer op afstand besturen en beheren, om uw probleem op afstand op te lossen. Dit is een handige en makkelijke optie. Neem nu contact met ons op om gebruik te maken van deze service!

Direct een afspraak maken