loading
Contacts

Computerhulp aan huis


Vakkundige pc hulp aan huis, of op afstand

Virus Problemen

Computer virus te pakken? Als jouw computer langzaam opstart, steeds spam laat zien of irritante pop-ups vertoont is de kans groot dat je hiermee te maken hebt. Je hebt een virus op jouw PC opgelopen, waardoor je computer niet meer werkt zoals het hoort.

SluisICT herkend het type virus dat problemen veroorzaakt en zullen dit virus vakkundig verwijderen van je computer. Wij lossen de virusproblemen voor je op.

Virus op jouw PC: oplossing in 3 stappen

Last van een computer virus en benieuwd hoe we dat voor je oplossen? SluisICT doet dat in 3 belangrijke stappen:

 1. Scannen naar het computer virus

  We scannen naar het computer virus waar je mee te maken hebt en onderzoeken waardoor de virusproblemen ontstaan. Wij helpen je met de installatie van de virusscanner (als je die nog niet hebt) en voeren de scan voor je uit.

 2. Virus van de PC verwijderen

  Vindt de software een virus? Wij voeren de juiste stappen uit om het computer virus volledig te verwijderen. Inclusief de restjes die de software achterlaat, waardoor jouw computer weer werkt zoals je dat gewend bent. Zonder vervelende pop-ups of een trage start.

 3. Virussen op de computer voorkomen

  SluisICT download updates voor de virusscanner en leggen je uit hoe je daar zelf gebruik van kunt maken. Dé manier om een virus op jouw PC de volgende keer te voorkomen.

Virusproblemen voorkomen

Virusproblemen op jouw PC voorkomen? Wij leggen je tijdens de afspraak graag uit hoe de meeste mensen een virus oplopen. Bijvoorbeeld door verkeerde e-mails te openen en in chatgesprekken waarin bestanden worden gedeeld. Een andere bron van problemen is het downloaden van films en muziek, waarbij soms een trojan virus of andere kwaadaardige software aanwezig is.

Virussen voorkomen doe je met het juiste PC onderhoud en door bijvoorbeeld de virusscanner goed up-to-date te houden. Allemaal zaken die we je graag uitleggen als we bij je langskomen om de virusproblemen op te lossen.

Afspraak maken

Heb je last van een computer virus en wil je dat graag vakkundig laten verwijderen? Wij herkennen wat er aan de hand is en weten hoe we het probleem voor je kunnen oplossen.

Heb je vragen over virusproblemen of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 09:00 uur en 13:00 uur op het telefoonnummer 085-0607184 of vraag direct een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Direct een afspraak maken

  Kunnen wij u ergens anders mee helpen?