loading
Contacts

Computerhulp aan huis

Vakkundige pc hulp aan huis, of op afstand
internet-op-tv

Tv Aansluiten Op Internet

Internet op jouw TV aansluiten, maar lukt dat niet goed? Jouw TV aansluiten op internet is een typisch klusje voor SluisICT. Wij weten hoe je het internet werkend krijgt op jouw televisie, zodat je gebruik kunt maken van de Smart-mogelijkheden.

Is jouw TV geschikt voor apps zoals YouTube, Spotify en Videoland of Netflix? Het is belangrijk dat de verbinding met internet goed is, om de video en muziek in hoge kwaliteit te kunnen streamen. Wij zoeken voor je uit waarom het niet werkt, bijvoorbeeld door de instellingen te controleren. Ook kunnen wij het correct voor je instellen, zodat je er zorgeloos gebruik van kunt maken.

Afspraak maken

Jouw internet aansluiten op een Smart TV, zodat je gebruik kunt maken van de apps die er beschikbaar zijn? Ideaal om video’s te streamen, series te bekijken of films te huren zonder dat je daar de deur voor uit hoeft.

Heb je specifieke vragen over hulp bij het aansluiten van internet op jouw TV of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 09:00 uur en 13:00 uur op het telefoonnummer 085-0607184 of vraag direct een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Direct een afspraak maken

    Kunnen wij u ergens anders mee helpen?