loading
Contacts

Computerhulp aan huis

Vakkundige pc hulp aan huis, of op afstand

Wat houdt ‘Systeem Upgrades’ in?

Heeft u een verouderd besturingsysteem en wilt u de overstap maken naar het nieuwe Windows 11? SluisICT heeft weken lang Windows 11 uitgebreid getest en de bevindingen zijn veelbelovend! Wij raden daarom de overstap naar Windows 11 aan.

Schone Installatie

Wij raden een schone installatie aan met Windows 10/11. Dit houdt in dat uw computer schoon geïnstalleerd word en uw bestanden en programma’s opnieuw ingesteld worden.

Dit houdt in dat uw computer een stuk sneller zal draaien, omdat overbodige bestanden / SPAM/ Malware automatisch worden verwijderd. Bij veel bedrijven word een “upgrade” uitgevoerd waardoor het systeem eroverheen gezet word. Hierdoor blijven er resten achter van programma’s en het oude besturingsysteem.

Afspraak maken

De computer-upgrade laten uitvoeren door SluisICT? Stel ons je vragen of neem contact op om meteen een afspraak te maken.

Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 09:00 uur en 13:00 uur op het telefoonnummer 085-0607184 of vraag direct een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Direct een afspraak maken

    Kunnen wij u ergens anders mee helpen?