loading
Contacts
# Direct Hulp Bij...

Computerhulp aan huis

Vakkundige pc hulp aan huis, of op afstand

Wat houdt de ‘SOCIAL MEDIA’-service in?

Social media is tegenwoordig niet meer weg te denken. Facebook, Whatsapp. Wij kunnen u tips geven hoe u deze social media platformen beter kunt gebruiken.

Problemen met de werking van Whatsapp of wilt u Whatsapp verkennen? Dan kunnen wij hierin een uitkomst bieden door hier extra uitleg over te geven.

Facebook

Problemen met de werking van Facebook of wilt u Facebook verkennen? Dan kunnen wij hierin een uitkomst bieden door hier extra uitleg over te geven.

Voor sommige gegevens is het heel logisch dat Facebook deze bewaart, maar voor andere geldt dat je je kunt afvragen wat Facebook met die gegevens moet. Gelukkig kun je zelf instellen wat ze wel en niet van je mogen inzien en bewaren.

Afspraak maken

Heb je hulp nodig bij social media dan kan SluisICT jou hierbij helpen. Stel ons je vragen of neem contact op om meteen een afspraak te maken.

Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 09:00 uur en 13:00 uur op het telefoonnummer 085-0607184 of vraag direct een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Direct een afspraak maken

    Kunnen wij u ergens anders mee helpen?