loading
Contacts

Computerhulp aan huis

Vakkundige pc hulp aan huis, of op afstand
Printer_feature

Printer Problemen

Heb je problemen met je printer? Print deze ineens niet meer? Of krijg je deze niet goed geïnstalleerd? Heel vervelend, want het komt nooit goed uit.

SluisICT staat voor je klaar. Wij helpen je bij al je vragen over de printer, lossen de problemen vakkundig op en helpen bij een goede installatie of reset. Heb je een HP, Canon, Brother, Epson of ander merk printer? Geen probleem: welk merk printer je ook gebruikt, wij kunnen je helpen bij je printerproblemen.

Printer laten aansluiten door SluisICT

Een printer installeren kan zonder enige ervaring een ingewikkeld klusje zijn. Naast de typische printerproblemen, waarbij de kleuren niet overeenkomen met wat je op het scherm ziet of waarbij er sprake is van afleidende strepen over het scherm, ontstaan de meeste problemen bij een printer installeren elders. Een printer aansluiten op wifi en het laten samenwerken van de computer en de printer levert bijvoorbeeld vaak problemen op. Ook kun je te maken hebben met een printer die offline blijft, waardoor je geen afdrukken kunt maken. Een printer installeren is voor ons bekend terrein en wij weten altijd een oplossing te vinden voor zich voordoende installatieproblemen.

Printer instellen

Een printer instellen vereist de juiste instellingen en drivers. Wij weten welke instellingen en drivers er nodig zijn om jou te kunnen helpen met het probleem. Wij kunnen de printer aansluiten op de wifi of een netwerkkabel gebruiken om jouw printer te laten communiceren met de computer. Zodoende wordt de printer aangesloten op het gewenste apparaat en de andere apparaten die je wilt aansluiten. Het door jou gebruikte besturingssysteem, Windows of MacOS op de computer en Android of iOS op de smartphone, vormt geen obstakel bij een printer installeren. Ook kunnen wij met onze kennis van diverse merken ieder type printer aansluiten op laptops, computers en mobiele apparaten.

Afspraak maken

De printer-instellen laten uitvoeren door SluisICT? Stel ons je vragen of neem contact op om meteen een afspraak te maken.

Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 09:00 uur en 13:00 uur op het telefoonnummer 085-0607184 of vraag direct een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Direct een afspraak maken

    Kunnen wij u ergens anders mee helpen?