loading
Contacts

Computerhulp aan huis

Vakkundige pc hulp aan huis, of op afstand

Nieuwe PC of Laptop

Wilt u een nieuwe PC of Laptop kopen? SluisICT geeft advies en kan deze leveren. Wij maken de laptop / PC gebruiksklaar en stellen deze in zodat u er meteen mee aan de slag kunt. Wij helpen u ook met de bestanden overzetten, zodat de overstap op het nieuwe apparaat soepel verloopt. Wij leveren alles bij u thuis af, zodat u niet meer de deur uit hoeft!

Desktop PC

Wilt u een vaste PC? Deze bouwt SluisICT op maat voor een voordelige prijs. Wij kijken samen met de klant wat de gebruiker nodig heeft en bouwen daar vanuit een systeem op maat. Wij zetten de bestanden over van de oude computer en leveren de computer bij u thuis af. Bij u thuis sluiten we alles aan en leggen we alles uit, zodat u er meteen mee aan de slag kunt!

Laptop

Wilt u een nieuwe laptop kopen? SluisICT kan u een laptop adviseren en deze afleveren bij u thuis. Wij kijken samen met de klant wat de gebruiker nodig heeft en kiezen een laptop dat bij u past. Wij zetten de bestanden over van de oude computer en leveren de laptop bij u thuis af. Bij u thuis sluiten we alles aan en leggen we alles uit, zodat u er meteen mee aan de slag kunt!

Nieuwe pc of laptop aanschaffen?

Een nieuwe pc of laptop aanschaffen via SluisICT? Kijk alvast in onze webwinkel. Stel ons je vragen of neem contact op om meteen een afspraak te maken.

Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 09:00 uur en 13:00 uur op het telefoonnummer 085-0607184 of vraag direct een afspraak aan via ons online aanvraagformulier

Direct een afspraak maken

    Kunnen wij u ergens anders mee helpen?