loading
Contacts
# Direct Hulp Bij...

Computerhulp aan huis

Vakkundige pc hulp aan huis, of op afstand

Netwerk-APK

Ons thuisnetwerk wordt steeds belangrijker. Waar voorheen alleen onze computers en smartphones gebruik maakten van ons eigen wifi-netwerk, zijn er nu veel meer apparaten gekoppeld aan ons thuisnetwerk.

Tablets, slimme deurbellen, IP-camera’s, draadloze printers, slimme speakers, smarthome devices. Het is slechts een handje vol van de voorbeelden die wij kunnen opnoemen van apparaten die tegenwoordig allemaal verbonden zijn aan ons internet thuis.

Hartstikke handig natuurlijk, maar het brengt tegelijk ook uitdagingen, problemen en gevaren met zich mee. Want bij zoveel verschillende apparaten die gebruik maken van hetzelfde wifi-netwerk, kun je je vast goed voorstellen dat ook het thuisnetwerk onderhoud nodig heeft en de beveiliging van onze apparaten al in ons netwerk geregeld moeten worden.

SluisICT Netwerk-APK

Met die redenen hebben wij, naast onze Computer-APK, De Netwerk-APK ontwikkeld.

Aan de hand van minimaal 5 stappen controleren wij je thuisnetwerk op onder andere het functioneren, de veiligheid en betrouwbaarheid.

Voldoet jouw netwerk wel aan hetgeen je provider je heeft beloofd? Staan de instellingen goed, zodat je optimaal gebruik kunt maken van het netwerk? Kun jij veilig internetten via jouw eigen netwerk? Het zijn de belangrijkste voorbeelden, van waar wij jouw netwerk op controleren en waar je zelf waarschijnlijk niet dagelijks over nadenkt.

De 5 stappen van de Netwerk-APK Check

Onze Netwerk-APK Check bestaat uit 5 essentiële stappen, waarmee wij de gehele status van het netwerk goed in kaart brengen. Deze stappen zijn:

  • Stap 1: Internetabonnement in kaart brengen
  • Stap 2: Netwerkverbindingen en koppelingen controleren
  • Stap 3: Optimaliseren van de netwerksnelheid
  • Stap 4: Veiligheidsinstellingen van de netwerkapparaten
  • Stap 5: Persoonlijk advies

Afspraak maken

Bij SluisICT helpen we je graag met de installatie van je beveiligingscamera’s. Wij lossen de meeste  problemen snel en vakkundig voor je op. 

Maak een afspraak en wij komen graag bij je langs, zodat we het netwerk onderhoud kunnen uitvoeren. We doen belangrijke netwerk checks en zorgen er met de APK voor dat je weer zonder problemen verder kunt. Na ons onderhoud is jouw netwerk weer helemaal up-to-date en kun je alle taken daar perfect op uitvoeren.

Heb je vragen of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 09:00 uur en 13:00 uur op het telefoonnummer 085-0607184 of vraag direct een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Direct een afspraak maken

    Kunnen wij u ergens anders mee helpen?