loading
Contacts

Computerhulp aan huis

Vakkundige pc hulp aan huis, of op afstand
modem-internet-wifi

Internet Router Instellen

Jouw router instellen om gebruik te maken van wifi? Zonder router werken de draadloze verbindingen niet, waardoor je er ondanks de internetaansluiting bij je thuis geen gebruik van kunt maken.

De router is een mooi apparaat, als je weet hoe die werkt. Lukt het niet om te verbinden of moet de router opnieuw ingesteld worden? SluisICT sluit een extra router voor je aan, controleerd de instellingen of testen de verbinding. Wij gaan niet weg voordat het internet werkt, zodat jij er op alle apparaten gebruik van kunt maken.

We checken de pagina met instellingen van de router, controleren de installatie van het apparaat zelf of kunnen de software voor je updaten. En werkt dat allemaal niet? We kunnen de router voor je resetten en zelfs het modem controleren. Op die manier vinden we altijd de oorzaak van de problemen.

Router installeren

Wil je een FritzBox router instellen of heb je een router van een ander merk? SluisICT heeft ervaring met de verschillende merken en modellen, waardoor we daarmee direct aan de slag kunnen. We weten waar de aansluitingen en lampjes voor zijn, bijvoorbeeld als je de spullen van Ziggo, KPN of andere providers gebruikt.

We kunnen jouw router instellen en die voor je installeren, ook als het internet plotseling niet meer werkt of als de verbinding heel traag is geworden. We kijken alles online en op het apparaat voor je na, waarbij we ervoor zorgen dat we de juiste aansluitingen gebruiken en verbindingen voor je maken.

Afspraak maken

We zijn jouw specialist bij allerlei problemen met internet, dus daarmee kunnen we je goed op weg helpen. We checken waarom het internet niet werkt, sluiten het eventueel opnieuw voor je aan.

Heb je specifieke vragen over hulp bij het aansluiten van een router of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 09:00 uur en 13:00 uur op het telefoonnummer 085-0607184 of vraag direct een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Direct een afspraak maken

    Kunnen wij u ergens anders mee helpen?