loading
Contacts

Computerhulp aan huis

Vakkundige pc hulp aan huis, of op afstand
739154728579ee420b95b11a1d5f731f

Home Cinema

Heerlijk ontspannen op de bank, met een mooie film en uitmuntende geluidskwaliteit. Zie je het al helemaal zitten met jouw nieuwe home-cinema set, maar weet je niet goed hoe je deze aan kunt sluiten? SluisICT helpt je graag bij de installatie. Ook geven wij tips hoe je de instellingen juist kunt zetten en verbinding maakt met internet.

Hulp bij home-cinema

SluisICT helpt je de home-cinema gebruiken door:

 • De set aan te sluiten

  Hoe sluit je de luidsprekers, subwoofer en/of blu-rayspeler aan op jouw televisie of computer? Hoe luister je Spotify op de set? SluisICT laat het je zien. Ook geven wij praktische tips zodat je dit voortaan zelf kunt regelen.

 • De instellingen goed te zetten

  Elke home-cinema is volledig configureerbaar en aan te passen op jouw persoonlijke voorkeuren. SluisICT laat zien hoe je bijvoorbeeld het volume harder of zachter zet, de bastonen aan- of uitzet of het beeld aanpast.

 • Verbinding te maken met internet

  Sommige sets kun je aansluiten op internet. Het is dan mogelijk om op jouw televisie te browsen. Dat kan handig zijn als je snel een YouTube-filmpje wilt laten zien. SluisICT  laat zien hoe je verbinding maakt.

Afspraak maken?

Hulp nodig met jouw home-cinema set? SluisICT zorgt ervoor dat je snel kunt genieten van haarscherp beeld en geluid.

Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 09:00 uur en 13:00 uur op het telefoonnummer 085-0607184 of vraag direct een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Direct een afspraak maken

  Kunnen wij u ergens anders mee helpen?