loading
Contacts
# Direct Hulp Bij...

Computerhulp aan huis

Vakkundige pc hulp aan huis, of op afstand

Domotica Hulp

Aan de slag met domotica doe-het-zelf-producten, maar lukt dat helaas niet goed? Het is bij domotica problemen belangrijk om goed te weten wat je doet. Alle apparaten moeten netjes met elkaar samenwerken, dankzij de juiste aansluitingen en koppelingen.

We zijn jouw flexibele domotica installateur, omdat wij zelf gebruik maken van veel van de producten. Wij leggen uit hoe de domotica werkt en zorgen voor de installatie daarvan. Bijvoorbeeld als het gaat om een slimme thermostaat, net als met slimme lampen en andere smart-devices waar je graag gebruik van wilt maken.

Domotica installatie: SluisICT

De domotica installatie op een vlotte en voordelige manier goed laten uitvoeren? De doe-het-zelf domotica lijkt vaak eenvoudig te werken, maar maakt niet altijd verbinding of leidt tot andere storingen en problemen. Zodra je niet goed weet wat er aan de hand is lossen we het voor je op, en gaan we niet eerder weg dan dat het allemaal werkt.

We hebben ervaring met allerlei overige apparatuur en domotica, om je daar goed en vlot mee van dienst te kunnen zijn. We helpen je met de domotica installatie of lossen storingen voor je op.  We helpen jou natuurlijk ook graag bij het oplossen van vragen en problemen.

Afspraak maken

De domotica-installatie laten uitvoeren door SluisICT? Stel ons je vragen of neem contact op om meteen een afspraak te maken.

Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 09:00 uur en 13:00 uur op het telefoonnummer 085-0607184 of vraag direct een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Direct een afspraak maken

    Kunnen wij u ergens anders mee helpen?