loading
Contacts
# Direct Hulp Bij...
Internet, WiFI en E-mail

Ondersteuning Aansluiten & Installeren E-mail WiFi

Heeft u problemen met uw wifi, internet of e-mail?

Wij staan klaar om het voor u op te lossen.
 

Wifi Internet en E-Mail

Bij SluisICT bieden we snelle en professionele hulp bij al uw computerproblemen, inclusief het oplossen van wifi-signaalproblemen, trage internetverbindingen en e-mailproblemen.

Wij hebben de oplossing!
Professionele hulp bij internetproblemen. Wij lossen verkeerde instellingen, onjuiste verbindingen en meer op. Voorkom wegvallende wifi en haperende verbindingen. Geniet van een stabiel internet.

Internetproblemen?

SluisICT staat voor u klaar om diverse internetproblemen aan te pakken, zoals trage verbindingen, zwakke wifi-signalen, e-mailproblemen en bekabelingskwesties. Wij helpen u bij het correct instellen en controleren van uw aansluitingen, optimaliseren uw routerinstellingen en bieden professionele bekabelingsoplossingen voor een sneller en stabiel netwerk. Laat ons uw internetproblemen oplossen en geniet van een vlotte en probleemloze internetervaring. Neem vandaag nog contact op met SluisICT voor deskundige hulp!

WIFI problemen?

Ervaart u problemen met uw wifi-verbinding? SluisICT staat voor u klaar! Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van wifi-problemen, zoals trage snelheid, wegvallende verbindingen en slecht bereik. We analyseren uw netwerk, optimaliseren de instellingen en zorgen voor een stabiele en betrouwbare wifi-ervaring. Maak vandaag nog een afspraak en geniet van een probleemloos draadloos netwerk met SluisICT!

Problemen met e-mail?

Wij begrijpen als geen ander hoe lastig het is om niet per e-mail bereikbaar te zijn. Bijvoorbeeld omdat u een nieuwe computer heeft gekocht waarop u de mail niet ingesteld krijgt, of omdat er bij uw provider iets veranderd is. Soms lijkt het zelfs alsof de mail er zomaar mee opgehouden is.

Mail instellen is lastig. U heeft te maken met een combinatie van zaken als smtp, pop en imap en poort-instellingen. De instructies van uw provider zijn zo ingewikkeld dat u er waarschijnlijk in verdwaalt.

Afspraak maken

Heb je problemen met uw wifi, internet of e-mail en wil je dat graag vakkundig laten verhelpen? Wij herkennen wat er aan de hand is en weten hoe we het probleem voor je kunnen oplossen.

Heb je vragen over wifi, internet of e-mail of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 09:00 uur en 13:00 uur op het telefoonnummer 085-0607184 of vraag direct een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Direct een afspraak maken

    Kunnen wij u ergens anders mee helpen?