loading
Contacts
# Direct Hulp Bij...

Computerhulp aan huis

Vakkundige pc hulp aan huis, of op afstand
A man is switching through television channels. Captured inside a modern living room at daytime.

Digitale televisie

Heb je last van problemen met je TV waardoor deze het niet meer doet? SluisICT helpt je graag. Wij herkennen het probleem snel, lossen deze op en gaan pas weg als jouw TV weer werkt zoals je gewend bent.

Televisieproblemen zijn er in alle soorten en maten. Helaas lukt het niet altijd om deze zelf op te lossen. Kun je hulp gebruiken om jouw favoriete programma te kijken of om Netflix te kijken of te installeren? Heel vervelend als dit niet lukt, want dit komt eigenlijk nooit uit.

SluisICT gaat na wat het probleem is en kijkt alles na. Van de TV zelf tot de internetverbinding op de TV. Zo zorgen we ervoor dat het probleem vakkundig voor je geanalyseerd en vervolgens goed opgelost wordt. Heb je problemen met je TV en wil je daar iets aan laten doen? SluisICT staat voor je klaar!

Hulp bij televisie problemen

We bieden je hulp bij televisie problemen. We komen vlot bij je thuis langs en kijken alle bekabeling en natuurlijk de TV zelf na, zodat we snel tot de juiste oplossing komen.

We hebben ervaring met LG, Samsung, Philips en andere merken. We lossen problemen op met Ziggo, KPN, T-Mobile, Solcon, Caiway, en bijvoorbeeld YouFone. We laten ook jou graag zien dat we je snel en vakkundig kunnen helpen bij alle vragen en problemen over de televisie.

Hulp inschakelen

Soms zijn er problemen met je tv die je niet zelf kunt oplossen. Je kunt dan de monteur van KPN, DELTA of Ziggo bellen, maar een goedkopere en snellere oplossing is het inschakelen van SluisICT. Wij hebbben verstand van veel soorten tv’s en kennen de tv’s van Philips, Samsung of LG dan ook van binnen en buiten. Ook zijn wij bekend met de interactieve tv van KPN, T-Moblie of de mediabox van Ziggo. Zo kunnen wij je helpen met:

  • Televisie aansluiten
  • Televisie instellen
  • Verbinding met internet en tv herstellen
  • Bekabeling controleren en aansluiten
  • Tweede tv aansluiten
  • Tv instellingen controleren

Wij bekijken wat voor tv problemen er zijn of waarom je tv het niet doet. Het kan zijn dat we de televisie opnieuw moeten instellen of de tv opnieuw moeten aansluiten.

Tweede televisie aansluiten

Ga jij een tweede televisie aansluiten in de slaapkamer, kantoor of in een andere ruimte? Het kan dan soms voorkomen dat de tweede tv niet succesvol kan worden aangesloten. Dit kan aan allerlei zaken liggen. Zo kan het zijn dat er nog een tweede kabel moet worden doorgetrokken voordat je de tweede tv kan aansluiten of het kan zijn dat er boven nog geen stabiele internetverbinding is.

Wil jij je tweede televisie aansluiten zonder een kabel? Ook dan zijn er verschillende oplossingen voor te bedenken, zo kun je dan kiezen voor een stroomkabel met stopcontacten die in de buurt beschikbaar zijn. Het kan ook voorkomen dat alle kabels en verbindingen goed zijn aangelegd, maar je tv nog steeds niet werkt. Dan kan het probleem zitten in de instellingen van je televisie.

Er kunnen veel kleine problemen zijn waarom een tweede televisie aansluiten niet lukt. Het duurt misschien soms even om de oorzaak te vinden, maar de problemen met je tv kunnen altijd worden opgelost.

Problemen met de aanbieder

Twee bekende aanbieders voor televisie abonnementen zijn KPN en Ziggo. Zo kun je met KPN gebruik maken van Digitenne of interactieve TV en heeft Ziggo en andere providers een mediabox om televisie mee te kunnen kijken. Heb je last van KPN tv problemen, de mediabox van Ziggo of andere aanbieders en aansluiten lukt niet? Ook dan kun je terecht bij onze SluisICT. Wij zijn bekend met de foutcodes van KPN en kunnen Ziggo tv problemen voor je oplossen.

Hulp nodig bij televisie aansluiten of andere tv-problemen?

Wil jij je televisie aansluiten en wil je weten hoe je dat het beste kunt aanpakken of werkt je On Demand van Ziggo niet of heb je last van KPN tv problemen? Wat het ook is, het stoort je in het tv kijken, en dat is vervelend. Met de hulp van SluisICT zijn die problemen zo opgelost.

We hebben verstand van verschillende tv merken en hebben al vaker KPN of Ziggo tv problemen opgelost. Jouw tv opnieuw instellen of een internetverbinding maken? SluisICT stelt jouw tv in zodat jij de tv optimaal kunt gebruiken. Ook testen we nog even de HD-zenders en alle interactieve mogelijk heden zodat alles naar behoren werkt. Weet jij niet goed hoe het werkt? Wij leggen het stap voor stap voor jou uit zodat jij precies weet hoe jou tv werkt. 

Afspraak maken

De hulp bij televisie problemen laten uitvoeren door SluisICT? Stel ons je vragen of neem contact op om meteen een afspraak te maken.

Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 09:00 uur en 13:00 uur op het telefoonnummer 085-0607184 of vraag direct een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Direct een afspraak maken

    Kunnen wij u ergens anders mee helpen?