loading
Contacts

Computerhulp aan huis

Vakkundige pc hulp aan huis, of op afstand

Digitale Camera

Lukt de camera installatie niet, nadat je een nieuwe digitale camera hebt gekocht? Heel vervelend, omdat de digitale camera ontzettend veel mogelijkheden biedt. Lukt het niet om daar een mooie scherpe foto mee te maken of loop je binnen of bij portretten tegen vervelende problemen aan? Het is herkenbaar, helaas hebben meer mensen daar last van. We kunnen dat goed voor je oplossen, bijvoorbeeld door de digitale camera op de juiste manier in te stellen.

Met de juiste instellingen maak jij veel mooiere foto’s. Ze zijn scherper en mooier van kleur, waardoor je die bovendien beter foto’s kunt bewerken. Wij helpen jou ervoor te zorgen dat je foto’s kunt maken zoals anderen dat doen, die het wel onder de knie lijken te hebben. We bieden je hulp aan huis bij de camera installatie, net als bij het instellen en kiezen van de juiste functionaliteiten.

Installeren en instellen

Gaat het je om het installeren van de camera en het instellen daarvan, omdat je het zelf niet goed voor elkaar krijgt? Geen probleem, wij kijken met je mee. En lukte het eerst wel om er mooie foto’s mee te maken, maar lijkt er nu iets aan de hand te zijn? We kennen de digitale camera’s van de verschillende merken, zoals Canon, Nikon, Samsung en LG. We kijken voor je wat er aan de hand is en leggen je uit waar het misgaat. Bovendien kunnen we de instellingen voor je aanpassen of de installatie opnieuw doen.

Wij zorgen er met de camera installatie voor dat jij daar mooie foto’s mee kunt maken, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat. Of leer hoe je foto’s kunt maken van jouw kleine en van anderen uit jouw directe omgeving. Met een paar goede tips en een beetje hulp aan huis kun jij zowel binnen als buiten prachtige foto’s schieten. Gewoon met de camera die je al bezit, of aan de hand van ons advies om de beste nieuwe camera te kopen.

Afspraak maken

Zoek je hulp om jouw camera te installeren?  Wij leggen je uit hoe jij mooie foto’s kunt maken of sluiten de camera netjes aan op de computer. 

Stel ons je vragen of neem contact op om meteen een afspraak te maken.

Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 09:00 uur en 13:00 uur op het telefoonnummer 085-0607184 of vraag direct een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Direct een afspraak maken

    Kunnen wij u ergens anders mee helpen?