loading
Contacts

Computerhulp aan huis

Laat je computer opschonen door SluisICT.

Computer Opschonen

Heeft jouw computer last van vervelende foutmeldingen of is hij erg traag geworden? Het opschonen van je computer kan een goede oplossing zijn, zelfs als de harde schijf voldoende ruimte heeft. Vaak stapelen onnodige bestanden en gegevens zich ongemerkt op, waardoor de computer steeds trager wordt. Bij SluisICT bieden we professionele PC opschoon service voor zowel desktops als laptops. 

We weten welke bestanden verwijderd kunnen worden en hoe we ervoor kunnen zorgen dat je computer weer snel opstart. Je kunt weer optimaal gebruikmaken van je computer na onze grondige opschoning.

Harde schijf vol en andere problemen

Als je harde schijf vol zit, kan het nodig zijn om deze op te schonen. Na verloop van tijd raakt een harde schijf steeds voller en kan dit leiden tot fragmentatie. Dit betekent dat bestanden verspreid raken over de schijf, waardoor de computer langer nodig heeft om programma’s te openen en bestanden te tonen. Bij SluisICT kunnen we je helpen door de belangrijke bestanden te ordenen en de overige onnodige bestanden netjes op te ruimen.

We bieden PC opschoon service voor zowel Windows- als Apple-computers. We zorgen ervoor dat je computer weer optimaal presteert door deze grondig op te schonen en de juiste optimalisaties toe te passen.

PC opschonen in 3 stappen

Benieuwd naar ons proces voor het opschonen van je computer? We richten ons standaard op de volgende 3 belangrijke punten:

  1. Verzamelde gegevens en bestanden: We verwijderen onnodige cookies, downloads en andere bestanden die de werking van je computer vertragen.
  2. Ongebruikte programma’s: We identificeren en verwijderen programma’s die je niet meer gebruikt, inclusief alle resterende documenten en gegevens.
  3. Updates voor Windows of Apple: We controleren en installeren de laatste updates voor het besturingssysteem om de snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid van je computer te verbeteren.

Laptop of computer opschonen

Wil je je laptop of computer opschonen, maar weet je niet waar te beginnen? SluisICT heeft veel ervaring en helpt je graag. We komen bij je langs om de problemen te analyseren en vast te stellen welke delen opgeschoond moeten worden. Of het nu gaat om foutmeldingen, een volle harde schijf of andere problemen, wij lossen het voor je op.

Met ons stappenplan gaan we aan de slag en zorgen we ervoor dat je computer grondig wordt opgeschoond. Je computer werkt weer snel en betrouwbaar, zonder vervelende foutmeldingen. Dit is de beste manier om je computer op te schonen en weer optimaal te gebruiken.

Wil je je computer laten opschonen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw pc kunnen optimaliseren voor optimale prestaties.

Afspraak maken

Wil je je computer laten opschonen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw pc kunnen optimaliseren voor optimale prestaties.

Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur, en op zaterdag tussen 09:00 uur en 13:00 uur, via het telefoonnummer 085-0607184 Je kunt ook direct een afspraak aanvragen via ons online aanvraagformulier.

Direct een afspraak maken

    Kunnen wij u ergens anders mee helpen?