loading
Contacts
Hulp aan huis voor computers, tablets en mobiele apparaten.

Directe hulp bij computerproblemen in de Achterhoek.

Plan snel een afspraak in en laat ons bijna ieder probleem voor u oplossen. Bij ons is er geen verplicht lidmaatschap, u wordt direct geholpen.

Heeft u computerhulp nodig?

SluisICT is uw betrouwbare specialist in computerreparatie en biedt een breed scala aan diensten om uw computerervaring te verbeteren. Wij zijn gespecialiseerd in:

  1. Computerreparatie: Heeft uw computer last van hardwareproblemen, softwarefouten of andere storingen? Onze ervaren technici kunnen het probleem snel diagnosticeren en repareren, zodat uw computer weer optimaal functioneert.

  2. Versnelling van computers met SSD-harde schijven: Maak kennis met de snelheid van een SSD! Wij kunnen uw computer upgraden met een solid-state drive (SSD), waardoor uw systeem aanzienlijk sneller opstart en programma’s sneller laden. Geniet van een vlotte en responsieve computerervaring.

  3. Bekabelingsaanleg voor optimale internetverbinding: Een stabiele en snelle internetverbinding is essentieel in de huidige digitale wereld. Onze experts kunnen hoogwaardige bekabeling aanleggen om de signaalkwaliteit te optimaliseren en uw internetervaring te verbeteren.

  4. WIFI-optimalisatie: Heeft u last van zwakke wifi-signalen, dode zones of langzame draadloze verbindingen? Wij kunnen uw wifi-netwerk analyseren, optimale routerlocaties bepalen, wifi-extenders installeren en andere maatregelen nemen om de prestaties van uw draadloze netwerk te verbeteren.

  5. Virus- en spywareverwijdering en computerbeveiliging: Bescherm uw computer tegen schadelijke software en online bedreigingen. Wij kunnen virussen, spyware en andere malware van uw systeem verwijderen en u adviseren over effectieve beveiligingsmaatregelen om uw gegevens te beschermen.

Daarnaast bieden wij ook op maat gemaakte pc’s die volledig aan uw wensen voldoen. Of u nu een krachtige gaming-pc, een grafisch werkstation of een zakelijke computer nodig heeft, wij kunnen een systeem bouwen dat perfect aansluit bij uw behoeften.

Kies voor SluisICT en profiteer van onze expertise, betrouwbare service en persoonlijke aandacht. Wij streven ernaar om uw computerproblemen op te lossen en u een probleemloze computerervaring te bieden. Neem vandaag nog contact met ons op voor deskundige computerhulp en advies op maat.

Problemen met randapparaten?

Heeft u problemen met randapparaten thuis, zoals printers, WIFI, tablets, digitale camera’s of andere apparatuur? SluisICT begrijpt hoe frustrerend het kan zijn wanneer deze apparaten niet naar behoren werken of wanneer u problemen ondervindt bij het aansluiten en installeren ervan. Gelukkig staan wij voor u klaar om u te helpen!

Bij SluisICT bieden we uitgebreide ondersteuning op het gebied van randapparaten. Onze ervaren technici komen graag bij u langs om uw apparaten correct aan te sluiten, te installeren en eventuele problemen op te lossen. Of het nu gaat om het instellen van uw printer, het optimaliseren van uw WIFI-verbinding, het configureren van uw tablet of het oplossen van technische kwesties met uw digitale camera, wij hebben de kennis en expertise om u te assisteren.

Wij streven naar een betrouwbare en professionele dienstverlening, waarbij uw tevredenheid onze hoogste prioriteit heeft. Onze technici nemen de tijd om naar uw specifieke behoeften te luisteren en zorgen ervoor dat uw randapparaten optimaal functioneren, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw technologie.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat SluisICT u helpen met uw randapparaatproblemen. Ons team staat voor u klaar om een snelle en effectieve oplossing te bieden, zodat u weer probleemloos kunt werken met uw apparatuur.

Hulp aan huis: Hoe werkt het?
arrow-img
01
Maak online een afspraak

Kies de datum en tijd uit die u het beste uitkomt.

arrow-img
02
SluisICT komt op locatie

SluisICT komt bij u op locatie. Wij rekenen geen voorrijkosten

arrow-img
03
Wij behandelen het probleem

Er word een diagnose gesteld van het probleem en hoe wij het gaan oplossen.

04
Probleem opgelost

Het probeem is opgelost en u kunt weer zonder zorgen verder.

Direct een afspraak maken

    Kunnen wij u ergens anders mee helpen?