loading
Contacts

Computerhulp aan huis

Vakkundige pc hulp aan huis, of op afstand
computer hulp1

Computer start niet op

Jouw laptop of computer start niet op: wat kun je daaraan doen? Het is frustrerend wanneer je merkt dat er na een tijdje wachten niets gebeurt. Als het scherm niet verandert en je geen enkele actie meer kunt uitvoeren met de muis of het toetsenbord, dan is je PC of Mac vastgelopen.

Als je laptop regelmatig vastloopt of de computer helemaal niet opstart, neem dan direct contact met ons op via  085-0607184. Samen brengen we de problemen in kaart en plannen we direct een afspraak voor je in. SluisICT komt vervolgens bij je langs om het probleem op te lossen.

PC loopt vast: trek de stekker er niet uit

Als je PC regelmatig vastloopt of als de computer is blijven hangen, is het belangrijk om niet zomaar de stekker eruit te trekken. Hierdoor kan belangrijke data verloren gaan of onherstelbaar beschadigd raken.

Zowel Windows als Apple-computers kunnen vastlopen, en het is belangrijk om hier voorzichtig mee om te gaan. Wij onderzoeken wat er aan de hand is. Is het een probleem met een specifiek programma, worden de ventilatoren te heet, of is er iets anders aan de hand? SluisICT stelt de oorzaak van het vastlopen vast en lost het probleem perfect voor je op, zodat je je computer weer snel en veilig kunt gebruiken.

Laptop blijft hangen: wat is er aan de hand?

We onderzoeken graag waarom je laptop of computer blijft hangen. Is de harde schijf mogelijk te vol, ligt het aan bepaalde programma’s of aan de manier waarop je de computer of laptop gebruikt? Er kunnen verschillende redenen zijn, en we gaan graag voor je op zoek.

In de meeste gevallen slagen we er al tijdens ons eerste bezoek in om het probleem met je computer op te lossen.

Contacteer ons vandaag nog en zorg ervoor dat je computer weer probleemloos opstart en goed functioneert.

Afspraak maken

Als je computer of laptop regelmatig vastloopt en je wilt dit probleem direct laten oplossen en in de toekomst voorkomen, dan staan we voor je klaar. Stel ons je vragen of neem direct contact met ons op om een afspraak te maken.

Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 09:00 uur en 13:00 uur op het telefoonnummer 085-0607184 of vraag direct een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Direct een afspraak maken

    Kunnen wij u ergens anders mee helpen?