loading
Contacts
# Direct Hulp Bij...

Computerhulp aan huis

Vakkundige pc hulp aan huis, of op afstand
Electronic circuit board

Computer reparatie aan huis

U zit rustig achter uw computer en plotseling: een zwart scherm of het geluid werkt niet meer. Of het lukt niet om bepaalde programma’s te installeren. Uw computer is kapot en u krijgt hem zelf niet meer aan de praat. Computerproblemen, wat nu? SluisICT komt bij u thuis voor computer en laptop reparatie.

SluisICT komt komen bij u thuis om het probleem te constateren en de computer te repareren. Wij hebben altijd hardware en software bij ons. Wij kunnen dus vrijwel meteen de computer reparatie uitvoeren of het kapotte onderdeel vervangen. Hierdoor lossen wij 90% van de problemen direct bij u thuis op. Blijkt de reparatie gecompliceerder? Dan nemen wij uw computer mee naar onze werkplaats en voeren de reparatie daar uit. Na reparatie wordt de computer weer bij u thuis gebracht. Hiervoor rekenen wij geen extra kosten.

Afspraak maken

De computer reparatie laten uitvoeren door SluisICT? Stel ons je vragen of neem contact op om meteen een afspraak te maken. Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 09:00 uur en 13:00 uur op het telefoonnummer 085-0607184 of vraag direct een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Direct een afspraak maken

    Kunnen wij u ergens anders mee helpen?