loading
Contacts

Computer-APK

Houd je Computer in Topconditie

periodieke_apk_voor
VÓÓR de jaarlijkse computer APK
periodieke_apk_na
NA de jaarlijkse computer APK

Computer-APK

Wil je dat jouw computer optimaal blijft presteren? Met onze Computer-APK houd je jouw computer in topconditie en voorkom je problemen zoals een trage werking, foutmeldingen en beveiligingsrisico’s. Net zoals een auto regelmatig onderhoud nodig heeft, heeft ook jouw computer aandacht en zorg nodig.

Voorkom met een computer APK dat de problemen zich opstapelen, zoals ook een auto af en toe aandacht door een monteur nodig heeft. Met het juiste PC onderhoud gaat de computer veel langer, sneller en veiliger mee.

Waarom Computer-APK?

Een computer die regelmatig wordt onderhouden, werkt efficiënter en veiliger. Onze Computer-APK omvat een grondige controle van jouw desktop of laptop, waarbij we de volgende aspecten aanpakken:

  • Optimalisatie: Verwijdering van tijdelijke bestanden en onnodige programma’s die de prestaties kunnen beïnvloeden.
  • Beveiliging: Volledige scan op virussen, malware en andere bedreigingen, en updaten van de virusscanner voor optimale bescherming.
  • Stabiliteit: Installatie van belangrijke Windows-updates en bijwerken van stuurprogramma’s en drivers voor een stabiel systeem.
  • Snelheid: Controle van het geheugen en de harde schijf, zodat jouw computer soepel en snel blijft werken.
  • Software-updates: Updaten van verouderde software naar de nieuwste versies voor betere prestaties en veiligheid.
  • Onderhoud: Reiniging van de interne onderdelen van de PC om stofophoping te voorkomen, wat de levensduur kan verlengen.
  • Advies: Professioneel advies over capaciteit, upgrades en eventuele nieuwe hardware die jouw computerervaring kan verbeteren.
  • Back-up: Bespreken van back-upmogelijkheden om jouw belangrijke gegevens veilig te stellen.

Met onze Computer-APK zorgen wij ervoor dat jouw computer in topconditie blijft, zodat je efficiënt kunt werken, veilig online kunt gaan en een betrouwbare computerervaring hebt.

Belangrijk: Maak altijd een back-up!

Vergeet niet om regelmatig een goede back-up te maken van jouw foto’s, documenten en andere belangrijke gegevens. Hoewel we ons uiterste best doen om jouw computer te onderhouden en te optimaliseren, is SluisICT niet verantwoordelijk voor gegevensverlies tijdens herinstallatie of andere technische procedures. Zorg ervoor dat je een actuele en betrouwbare back-up hebt van al jouw waardevolle bestanden.

Afspraak maken

Bij SluisICT staan we klaar om je te helpen met je computer onderhoud. We begrijpen dat computerproblemen frustrerend kunnen zijn en daarom streven we ernaar om snel en vakkundig oplossingen te bieden.

Wil je graag dat wij langskomen voor PC onderhoud? Maak dan een afspraak en wij komen bij jou thuis of op kantoor de nodige computerchecks uitvoeren en de APK-procedure toepassen om ervoor te zorgen dat je weer probleemloos verder kunt werken.

Heb je vragen of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 09:00 uur en 13:00 uur op het telefoonnummer 085-0607184 of vraag direct een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Direct een afspraak maken

    Kunnen wij u ergens anders mee helpen?