loading
Contacts

Computerhulp aan huis

Vakkundige pc hulp aan huis, of op afstand
thuisnetwerkkabel-aanleggen

Thuisnetwerk aanleggen / verbeteren

Maak jij gebruik van een laptop, een smart tv of heb je een thuiskantoor? Dan kan een thuiswerknetwerk aanleggen erg handig zijn. Met een thuisnetwerk aanleggen kun je diverse apparaten aansluiten en profiteer je van een stabiele verbinding. Je kunt kiezen voor een bedraad thuisnetwerk laten aanleggen of een draadloos netwerk.

Het voordeel van een bedraad netwerk is dat deze stuk sneller en stabieler is dan een wifi netwerk. Het nadeel is wel dat je kabels moet trekken en aanleggen. SluisICT kun je inschakelen voor het aanleggen van een thuisnetwerk.

Op een thuisnetwerk kun je verschillende apparaten op elkaar aansluiten. Je kunt kiezen voor een draadloze of bedrade variant. Een bedraad thuisnetwerk laten aanleggen is het handigst als er veel data wordt verstuurd. Je kunt verschillende apparaten op een thuisnetwerk aansluiten.

Waarom zou je een thuisnetwerk aanleggen?

Een thuisnetwerk aanleggen kan een oplossing zijn als je huidige wifi-netwerk misschien geen hele stabiele verbinding geeft. Het kan ook zijn dat het huidige netwerk niet meer voldoet aan je eisen. Misschien wil je profiteren van een snellere breedband verbinding. Ook kan het zijn dat je een netwerk wilt herstructureren en andere apparaten wilt aansluiten op dit netwerk. Daarnaast kan je natuurlijk een thuisnetwerk willen aanleggen omdat je een nieuw kantoorpand hebt of een aanbouw hebt gerealiseerd. Ook kan een verbouwing of renovatie een reden zijn voor het aansluiten van een thuisnetwerk. Er zijn verschillende manieren om een thuisnetwerk aan te leggen, je kunt je wifi netwerk optimaliseren, huidige bekabeld netwerk aanpassen of een nieuw netwerk aanleggen. We vertellen je hier wat de kosten zijn van de drie opties.

Een nieuw draadloos netwerk aanleggen

Een andere optie is om een nieuw thuisnetwerk aan te leggen, bijvoorbeeld omdat je gaat verbouwen of renoveren of omdat je een huis bouwt. Je kunt kiezen om een bedraad of draadloos netwerk aan te laten leggen. Bij een thuisnetwerk aanleggen wordt niet alleen de switch, netwerkaansluitingen en accespoints geregeld. Ook worden de benodigde kabels getrokken en wordt de netwerkconfiguratie uitgevoerd.

Afspraak maken

Wil jij een thuisnetwerk aanleggen of wil je de bestaande bekabeling aanpassen? Dan kun je SluisICT inschakelen. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van bekabeling, het op nieuw installeren van netwerken of een geheel nieuw netwerk aansluiten. 

Een nieuw netwerk installatie laten uitvoeren door SluisICT? Stel ons je vragen of neem contact op om meteen een afspraak te maken. Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 09:00 uur en 13:00 uur op het telefoonnummer 085-0607184 of vraag direct een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Direct een afspraak maken

    Kunnen wij u ergens anders mee helpen?