loading
Contacts
Direct hulp bij...
Virus Verwijderen

Ondersteuning Virussen & Spyware verwijderen

Virussen en spyware verwijderen? 

Misschien heeft u wel eens gehoord over de bedreigingen van virussenspywarewormen of trojan horses. Misschien ook wel niet. In ieder geval kunnen wij ons goed voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Het is dan goed om een afspraak te maken, zodat we het eens met u door kunnen nemen.

Last van virussen of spyware?

Doet uw computer raar? Valt de computer soms uit, is hij ineens traag of krijgt u nare popups, waarschuwingen en spam? Dan is het verstandig een afspraak te maken! Onze student ‘checkt’ uw computer en verwijdert de meest hardnekkige virussen.

Controle/APK

We controleren voor u of uw computer voldoende beveiligd is, en of er niet ongemerkt een virus actief is. Ook kunnen we kijken of uw inkomende e-mail wel wordt gescand op virussen en spam. Verder is het belangrijk dat uw programma’s altijd up-to-date zijn. Dit voorkomt ernstige beveiligingsproblemen. U kunt altijd een afspraak maken voor een computer APK. Vindt u ook dat uw pc te traag is? Uw computer raakt ‘vol’ met tijdelijke bestanden, virussen en reclame. Hinderlijk en vertragend. Uw trage computer opschonen is de oplossing. Onze student maakt grondig schoon, zodat uw computer weer optimaal presteert.

Afspreken?

Maak eens een afspraak, dan kunnen we dit alles met u doornemen, zodat u met een gerust hart achter de computer kunt gaan zitten. Ook wanneer u uw bankzaken regelt.

Kies voor SluisICT service:
10+ Jaar specialist in computer hulp!
Maak nu een afspraak