loading
Contacts
# Over SluisICT
Meer dan alleen computers

SluisICT Service is mijn eigen persoonlijke onderneming, gericht op het leveren van hoogwaardige ICT-diensten aan particulieren en kleinzakelijke klanten. Met meer dan 10 jaar ervaring in de branche sta ik garant voor professionele en betrouwbare service.

Ik bied een breed scala aan diensten, waaronder het oplossen van computerproblemen, het installeren en configureren van software, het upgraden van hardware en het geven van advies op maat. Of u nu hulp nodig heeft bij het oplossen van technische problemen, het installeren van nieuwe apparatuur of het beveiligen van uw systemen, ik sta voor u klaar met mijn expertise en vaardigheden.

Als zzp’er begrijp ik de uitdagingen en behoeften van andere zelfstandige ondernemers. Daarom bied ik flexibele planning en aandacht op maat, zodat ik uw ICT-vraagstukken effectief en efficiĆ«nt kan oplossen, zonder dat het uw bedrijfsvoering verstoort.

Bij SluisICT Service kunt u rekenen op een persoonlijke en klantgerichte aanpak. Ik ben snel en vriendelijk in mijn communicatie en streef naar maximale tevredenheid bij elke opdracht. Daarnaast hanteer ik eerlijke en transparante tarieven, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Heeft u ICT-ondersteuning nodig? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek. Samen kunnen we bespreken hoe ik u kan helpen bij uw specifieke behoeften als zelfstandige ondernemer.

blog-img