loading
Contacts
# Over SluisICT
Meer dan alleen computers

Welkom bij SluisICT Service, jouw persoonlijke partner voor hoogwaardige ICT-diensten aan particulieren en kleinzakelijke klanten. Met meer dan 10 jaar ervaring in de branche wordt professionele en betrouwbare service gegarandeerd.

Diensten op maat:

SluisICT Service biedt een breed scala aan diensten, waaronder:

  • Computer Hulp: Installatie, optimalisatie, opschoning, en virusverwijdering.
  • Internet & E-Mail: Installatie en optimalisatie van internet en Wi-Fi, e-mail configuratie, en netwerkonderhoud.
  • Overige Apparaten: Ondersteuning voor printers, televisies, NAS, IP-camera’s, en domotica.
  • Mobiele Apparaten: Ondersteuning en configuratie van smartphones en tablets.
  • Technische Diensten: Reparaties, hardware upgrades, en installatie van nieuwe systemen.
  • Diensten: Monteur aan huis, hulp op afstand, en voordelige lidmaatschapsopties.

Of het nu gaat om hulp bij technische problemen, de installatie van nieuwe apparatuur of het beveiligen van systemen, de expertise en vaardigheden van SluisICT Service staan klaar om te helpen.

Flexibel en klantgericht:
Er wordt veel waarde gehecht aan de uitdagingen en behoeften van zowel particulieren als kleine zakelijke klanten. Daarom wordt flexibele planning en een persoonlijke benadering aangeboden, zodat ICT-vraagstukken effectief en efficiënt worden opgelost zonder verstoring van de dagelijkse activiteiten.

Betrouwbare service:
Bij SluisICT Service kun je rekenen op een persoonlijke en klantgerichte aanpak. Communicatie is snel en vriendelijk, met als doel maximale tevredenheid bij elke opdracht. Daarnaast worden eerlijke en transparante tarieven gehanteerd, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Neem contact op:  Op zoek naar betrouwbare ICT-ondersteuning? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. Samen wordt besproken hoe SluisICT Service kan helpen bij jouw specifieke behoeften, of je nu particulier bent of een klein zakelijke klant.

blog-img