loading
Contacts
Direct hulp bij...
Wifi, Internet En E-Mail

Ondersteuning Aansluiten & installeren E-mail WiFi & beveiliging

Internet en Wi-Fi 

Internet Wifi en E-mail is tegenwoordig enorm belangrijk. Je wil overal in je huis de best mogelijke verbinding hebben en dat kan soms nog wel eens lastig zijn. Heb je internet uit bijvoorbeeld een mediabox van je internet aanbieder? Dan kan het zijn dat dit signaal niet overal even sterk is. Computersystemen de Mars uit Grave kan je helpen met alle Internet & Wifi problemen, zodat je overal zorgeloos online kunt zijn.

Neem direct contact op met onze experts: 0486-476629.

Inventarisatie Wi-Fi probleem

Als eerste komen we bij je langs om het probleem te inventariseren. We kijken bijvoorbeeld hoe het netwerk is aangesloten en waar minder bereik is in de woning. In woningen met veel bewapend beton kan het signaal namelijk soms moeilijk door de muren heen gaan. Ook kan het zijn dat er veel Wi-Fi verbindingen in de buurt zijn die allemaal op het zelfde kanaal zijn aangesloten.

Een Wi-Fi inventarisatie bedraagt € 100,- inclusief BTW. Je ontvangt een adviesrapport en een passende offerte. Bij akkoord op de offerte komen de kosten voor de Wi-Fi inventarisatie te vervallen.

Optimalisatie van Wifi

Als het probleem bekend is, gaan we aan de slag met het optimaliseren van je Wi-Fi verbinding. Denk hierbij aan het verplaatsen van de router of het aanleggen van nieuwe netwerkkabels zodat je ook op een andere verdieping een goed signaal hebt. We gaan pas weg als de beoogde snelheid in elke ruimte is behaald!

Aanleggen van thuisnetwerk

Heb je nog geen thuisnetwerk of ga je verhuizen? Ook daarbij kunnen we helpen! We kunnen al je apparaten aansluiten op je thuisnetwerk. Denk hierbij ook aan een draadloze printer of een Google Home, slimme koelkast of verlichting.

Hulp bij e-mail instellen

Vandaag de dag kunnen we niet meer zonder e-mail. Daarom begrijpen wij ook dat het erg vervelend is als je e-mail niet goed werkt. SluisICT kan je direct verder helpen bij het instellen van je e-mail op je pc, maar uiteraard ook op je smartphone. Heeft u behoefte aan een eigen website of e-mailhosting? Dan kunt ook bij ons terecht via de onze pagina Webdesign & Hosting.

Neem direct contact op met onze experts op het gebied van e-mail via 0486-476629.

Hulp bij e-mail providers

In Nederland zien we vaak dat mensen gebruik maken van een gratis e-mail provider zoals Outlook, Live of Gmail. Deze diensten zijn erg eenvoudig in gebruik en mailen vanuit de internetbrowser levert eigenlijk nooit problemen op. Maar het is natuurlijk wel zo fijn als je deze e-mail providers ook op je telefoon kunt gebruiken of op je computer. Het instellen hiervan kan soms moeilijk zijn, zeker omdat er veel opties ingevuld moeten worden.

E-mail van de internetprovider

Heb je een e-mail adres in gebruik van bijvoorbeeld Ziggo of KPN? Dan kun je hier vaak ook op inloggen via het internet. Hierbij geldt ook dat we deze soorten e-mailboxen kunnen instellen op je telefoon, tablet of computer. Hierbij kun je ook kiezen welke e-mail client je wil gebruiken. Je kan namelijk nog steeds gebruik maken van Outlook of Gmail zonder dat je hierbij een e-mail adres extra hoeft aan te maken. Dit kan dus ook met een KPN of Ziggo mail adres.

Back-up maken van je e-mail

Ga je switchen van computer of e-mailprovider? In sommigen gevallen kan het nodig zijn om een back-up te maken van al je e-mails en e-mailinstellingen. Computersystemen de Mars is gespecialiseerd in het maken van data back-ups en kunnen bij e-mail dit ook voor je doen. We maken hierbij een export van alle gegevens en plaatsen deze dan in het nieuwe e-mailprogramma, wel zo fijn!


Veilig internetten

Naast het aanleggen en verbeteren van je verbinding, vinden wij het ook belangrijk dat je veilig kunt internetten. Dit begint altijd bij een goede virusscanner, firewall en anti spyware. Met een goede virusscanner kun je ongevraagde virussen en software buiten de deur houden. Wij adviseren je hier graag in en kunnen hierbij ook helpen.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het updaten van je browser of Windows 10 upgrade
  • Installeren of updaten van antivirus software
  • Beveiliging van je draadloze netwerk
  • Uitvoeren van computer APK om virussen en spyware te verwijderen
  • Computerles over bekende en legale software en het gebruik van je computer

Heb je dringend advies nodig over de beveiliging van je netwerk, of hulp nodig bij de aanleg hiervan? SluisICT komt graag naar je toe. Ons werkgebied is de achterhoek.

Neem direct contact met ons op via ons contactformulier

Kies voor SluisICT service:
10+ Jaar specialist in computer hulp!
Speedtest
Provided by OpenSpeedtest.com
Maak nu een afspraak