loading
Contacts
Direct hulp bij...
Computer Hulp

Ondersteuning (Her-) Installatie Reparatie & computer-APK

Computer reparatie regio achterhoek

Ben je op zoek naar computerreparatie in de regio Grave? Loopt je computer regelmatig vast, is deze langzaam of start je pc niet meer op? Allemaal bekende problemen die vaak eenvoudig zijn op te lossen met de computer reparatie van de Mars uit Grave. Onze experts weten hoe vervelend het is als je computer problemen hebt en helpen je zo snel mogelijk verder.

Neem direct contact op via 0486-476629.

Welke computer reparatie voeren wij uit?

Onze monteurs kunnen al je computerproblemen verhelpen. Hieronder staat een overzicht van de meest voorkomende computer reparaties. Ook wanneer jouw probleem er niet bij staat kun je gerust contact met ons opnemen. Een computer reparatie is vaak veel goedkoper dan het aanschaffen van een nieuw exemplaar.

  • Defecte of niet goed functionerende hardware (denk hierbij aan de videokaart of het geheugen)
  • Juist installeren van updates
  • Drivers opnieuw installeren
  • Verwijderen van virussen
  • Vervangen van de voeding
  • Gecrashte computer weer werkend maken
  • (Her)installatie Windows 10 / 11
  • Ook voor laptop reparatie kun je bij ons terecht

Werkt je computer niet meer optimaal of start deze helemaal niet meer op? Maak dan direct een afspraak met een van onze experts, voordat je een nieuwe computer gaat aanschaffen. We zijn bereikbaar op ons telefoonnummer, maar je kunt ook ons contactformulier invullen. Wij analyseren je computerproblemen en stellen samen met jou de prijs op voor de reparatie. Zo weet je van te voren altijd hoe duur de computer reparatie bij de Mars uit Grave gaat uitvallen. Wel zo eerlijk!

Servicegebied computer reparatie in Grave

Veel van onze klanten komen uit de regio Grave om hun computer te laten repareren. Denk hierbij ook aan omliggende plaatsen zoals Gassel, Cuijk, Wijchen en Escharen. Natuurlijk kunnen wij ook naar jou toekomen als het niet mogelijk is om onze winkel te bezoeken voor de computer reparatie.

Hulp op afstand

Woon je niet bij de Mars in de buurt en wil je toch door ons je computer reparatie laten uitvoeren? In veel gevallen is dit mogelijk dankzij computerhulp op afstand. Veel computer problemen zijn namelijk eenvoudig op te lossen. Dankzij hulp op afstand kunnen we snel met je meekijken vanuit onze winkel in Grave. Zo kunnen we precies achterhalen wat er aan de computer gerepareerd moet worden. Denk hierbij voornamelijk aan programma’s die niet goed geïnstalleerd zijn of aan een langzame pc.

De kosten voor computer reparatie

Wij houden, net als jij, niet van verborgen kosten voor de reparatie van computers. Om die reden zijn we altijd 100% transparant over de reparatie van je computer. Hierbij kun je denken aan de materialen die we gebruiken en de tijd die we ook daadwerkelijk spenderen. Voordat we beginnen stellen we altijd voor om een onderzoek te doen naar de problemen van je computer. De kosten hiervoor zijn slechts €25. Op basis van deze uitkomsten maken wij een passende offerte voor de reparatie van je computer. Zo weet je altijd van te voren wat de precieze kosten zijn. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor laptop reparatie.

Computer upgrades

Overigens repareren wij niet alleen computers, wij kunnen deze ook voor je upgraden. Denk hierbij aan een Windows 10 installatie, snellere videokaart of SSD geheugen. Voor zowel upgrades als reparaties is de Mars uit Grave de juiste keuze voor je computer reparatie!

Neem direct contact op met onze specialisten: 0486-476629.

Kies voor SluisICT service:
10+ Jaar specialist in computer hulp!
Maak nu een afspraak