loading
Contacts
# Direct Hulp Bij...
Internet, WiFI en E-mail

Ondersteuning Aansluiten & Installeren E-mail WiFi

Problemen Met Uw Wifi, Internet Of E-Mail?


Wij lossen het voor u op

Wifi Internet en E-Mail

Heeft u problemen met uw wifi? Is het signaal niet overal sterk genoeg en valt uw verbinding weg, is uw internet erg traag of werkt uw e-mail niet meer? SluisICT biedt snelle en professionele hulp bij al uw computerproblemen.

Wij hebben de oplossing!

Bij internetproblemen kan er heel veel aan de hand zijn. Helaas gaan deze niet vanzelf over. Zo kunnen de instellingen verkeerd staan of de verbinding is niet juist gelegd. Er knipperen zoveel lampjes op je modem of router dat je er waarschijnlijk zelf niet uitkomt om deze goed te zetten. Wij helpen graag met het juist instellen en controleren of de aansluitingen goed zijn ingesteld. Als alles goed staat voorkom je dat je wifi wegvalt, hapert, traag is of dat er zelfs helemaal geen internetverbinding is.

WIFI problemen?

Het meestgehoorde probleem over draadloze netwerken is de snelheid en instabiliteit: het werkt vaak niet naar wens. Hiervoor zijn veel oorzaken aan te wijzen. Wij kunnen u helpen als u een probleem met u draadloos netwerk heeft.

Herkent u zich in dit probleem? Wij zien en horen het regelmatig als we bij klanten zijn. Gelukkig zijn er genoeg stappen te ondernemen! SluisICT kan inloggen op de router om de instellingen te optimaliseren. Ook kunnen apparaten die storen weggenomen worden, of kan er een versterker geplaatst worden. Tot slot kan soms de router verplaatst worden naar een betere locatie.

Wilt u dit ook? Maak dan nu een afspraak! Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs en zorgen voor een draadloos netwerk dat gewoon werkt!

Problemen met e-mail?

Wij begrijpen als geen ander hoe lastig het is om niet per e-mail bereikbaar te zijn. Bijvoorbeeld omdat u een nieuwe computer heeft gekocht waarop u de mail niet ingesteld krijgt, of omdat er bij uw provider iets veranderd is. Soms lijkt het zelfs alsof de mail er zomaar mee opgehouden is.

Mail instellen is lastig. U heeft te maken met een combinatie van zaken als smtp, pop en imap en poort-instellingen. De instructies van uw provider zijn zo ingewikkeld dat u er waarschijnlijk in verdwaalt.

Afspraak maken

Heb je problemen met uw wifi, internet of e-mail en wil je dat graag vakkundig laten verhelpen? Wij herkennen wat er aan de hand is en weten hoe we het probleem voor je kunnen oplossen.

Heb je vragen over wifi, internet of e-mail of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 09:00 uur en 13:00 uur op het telefoonnummer 085-0607184 of vraag direct een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Direct een afspraak maken

    Kunnen wij u ergens anders mee helpen?